Tutustu meihin

Kohtaamme asiakkaat läsnäolevalla, rennolla ja lämpimällä otteella. Lähestymistapa, jossa yhdistämme kehollisia hoitoja ja mielen valmennusta oivalluttaa lempeästi ja voimavaralähtöisesti vaikutusmahdollisuudet omaan hyvinvointiin ja opettaa rentoutumisen sekä palautumisen taitoja.  

Taukotilalla palveluita tarjoavat Johanna ja Niina

Niina ottaa vastaan psykofyysiseen fysioterapiaan, valmentaa kokonaisvaltaisesti stressinhallinnasta ja palautumisesta sekä ohjaa palauttavaa joogaa. Niinalla on yhteensä yli 20 vuoden työelämäkokemus työfysioterapeuttina ja useamman organisaation työhyvinvointipäällikkönä. Niina on koulutukseltaan työterveyshuoltoon ja psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, hän on opiskellut myös mm. palauttavan joogan opettajaksi (RYT200), ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi. Niinan palvelut organisaatioille löydät niinamakela.fi

Johanna kohtaa asiakkaat lämpimästi ja läsnäolevasti rentoutushoitojen äärellä. Johannan rentoutushoidot ovat kokonaisvaltaisia ja lempeitä kehohoitoja, jotka voivat pitää sisällään myös hengitys- ja mielikuvaharjoituksia sekä oivalluttavaa keskustelua. Johanna on opiskellut mm. Suomen Hypnoosiliitto ry:n koulutuksessa rentoutusvalmentajaksi sekä Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n asettamat koulutuskriteerit täyttämässä koulutuksessa rentoutusterapeutiksi.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotoillemme!